Det handler om livskvalitet

Her skal det bygges 29 attraktive rekkehusleiligheter, der du får det beste fra to verdener: Eget hus – I kombinasjon med alle de praktiske og lettvinte kvalitetene en ny leilighet gir.

Du har 15 minutter å gå til ”alt”. Skolevei er kort, trygg og idyllisk. Jobber du i Drammen eller Kongsberg har du kort vei mellom hjemmet ditt og arbeidsplassen. Toget mellom Hokksund og Drammen tar kun 16 minutter.

Barn eller barnebarn?

Hvis dere kommer til å ha barn i huset, vil dere fort oppdage at da er ikke det enkle oftest, men alltid det beste. Og da mener vi enkelt i form av praktiske, effektive løsninger. Som at entreen er flislagt og gir direkte tilgang til badet i førsteetasje, der vaskemaskinen også står. Det blir lettere og hyggeligere å få inn sølete unger når alt ligger godt til rette.

Barnas aktive inneliv kan i sin helhet foregå i første-etasjen. Her ligger de tre soverommene; her kan venner og lekekamerater komme og gå, mens de voksne kan nyte en kaffekopp i fred og ro i den store stuen eller på det flotte, funksjonelle Kvik-kjøkkenet.

Om prosjektet
Om prosjektet
Om prosjektet

Store takterrasser

Prikken over i-en er den enorme, takterrassen med pergola. Terrassen er hele 43 m2 stor. Her kan både sol og utsikt nytes i fullt monn.

Innholdsrike boliger

De til sammen 14 rekkehusleilighetene i rekkene Storsteinen, Konglehuset og Ekornhuset blir bygget i solide materialer. Det er god lydisolering mellom leilighetene, eikeparkett på gulv, flislagte bad og panelte vegger.

Boligene blir bygget med pipeløp, slik at du enkelt kan sette inn en vedovn. Utvendig blir det royalimpregnert kledning. Hver bolig blir levert med carport og en ekstra biloppstillingsplass. Felles sykkelparkering under tak.

 

Omgitt av natur

På Hellefosstunet bor du behagelig i grønne, rolige omgivelser langs elven. Du har gode solforhold og hyggelig utsikt. Det sosiale tunet blir en hyggelig møteplass for bade barn og voksne.